PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Δημαράς: «Ανάγκη των πολιτών για την ύπαρξη ενός νέου, καθαρού και έντιμου πολιτικού φορέα»


Πρώτη σύσκεψη στελεχών του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών

Tην πρώτη σύσκεψη στελεχών του πραγματοποίησε στις 24 Ιουνίου, το απόγευμα στον πολυχώρο πολιτισμού «Αθηναϊς», το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, με τη συμμετοχή και πλήθους φίλων του κόμματος.

Την έναρξη των εργασιών της σύσκεψης κήρυξε με την ομιλία του, ο Πρόεδρος του κόμματος Γιάννης Δημαράς. Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις του υπεύθυνου του Οργανωτικού Σχεδιασμού Β. Οικονόμου, των μελών της Πολιτικής Γραμματείας και των στελεχών που εκπροσώπησαν με την παρουσία τους, τις ομάδες στήριξης που έχουν συσταθεί στην Αττική και στη χώρα γενικότερα.

Στην ομιλία του ο κ. Δημαράς ανέφερε ότι, αυτό που εισπράττει εδώ και καιρό είναι η ανάγκη των πολιτών για την ύπαρξη ενός νέου, καθαρού και έντιμου πολιτικού φορέα, ο οποίος θα προχωρήσει με τη δύναμη εκείνων των κοινωνικών στρωμάτων, που δεν εντάσσονται στα κόμματα με την έννοια του πιστού στρατιώτη.

Αναφορικά με τη ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Προγράμματος, ο κ. Δημαράς επεσήμανε τα πισωγυρίσματα στις κινήσεις και την ανακολουθία στα λεγόμενα τόσο των ελλήνων πολιτικών, όσο και των ευρωπαίων ομολόγων τους, χαρακτηρίζοντας την όλη διαδικασία ως «σκοτσέζικο ντούζ», που είναι ότι πιο χυδαίο στον πολιτισμό και στην πολιτική ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μεγαλοτραπεζιτών που βρίσκονται πίσω από τις εθνικές κυβερνήσεις των εταίρων μας.

Κλείνοντας, ο κ. Δημαράς, αναφέρθηκε στο χρέος του κόμματος απέναντι στην ελληνική κοινωνία και είπε: «Εμείς θα είμαστε εδώ, όπως σήμερα και αύριο και θα διεκδικούμε στο βαθμό που είναι δυνατό, με κάθε νόμιμο και έντιμο τρόπο το δικαίωμά μας να συμμετάσχουμε στην πολιτική, οικονομική και πολιτισμική ζωή της χώρας μας».

Κατέληξε λέγοντας: «τους χαλάμε τη συνταγή, είμαστε πολιτικός και κοινωνικός χώρος που μπορεί να δώσει λύσεις και να παρέμβει… γι’ αυτό ιστορικό καθήκον έχουμε να υπάρχουμε. Ο αγώνας μας θα είναι επιτυχής, διότι πέρα από την ιδεολογική και πολιτική προσέγγιση και ανάλυση των θεμάτων, έχει κάτι που δεν διαθέτουν άλλα κόμματα… έχει την αγνότητα και την αθωότητα των απλών ανθρώπων…. η εντιμότητα προέχει πάνω απ’ όλα».

Ακολούθησαν, οι τοποθετήσεις των μελών της Πολιτικής Γραμματείας και των στελεχών του κόμματος στις οποίες κοινή συνισταμένη ήταν η άμεση έξοδος και απεξάρτηση από το υφιστάμενο αναξιόπιστο πολιτικό σύστημα, καθώς και η ανάγκη εντονότερης κριτικής και άσκησης πίεσης στην ετοιμόρροπη σημερινή κυβέρνηση, από τον ενωμένο ελληνικό λαό.

Παράλληλα, επισημάνθηκε ότι, ο λαός μας δεν αντέχει άλλο και ότι είναι καιρός τα όποια μίκρο ή μάκρο-οικονομικά μοντέλα, που προτάσσουν οι ευρωπαίοι εταίροι μας, να τεθούν ολοκληρωτικά στην λαϊκή ετυμηγορία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment