PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Φύλλο και φτερό» το ύποπτο σπίτι στον Μαραθώνα από την Αντιτρομοκρατική


Αποκλεισμένη απο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένει η περιοχή γύρω απο το σπίτι-αποθήκη στον Μαραθώνα, το οποίο η Αντιτρομοκρατία κάνει «φύλλο και φτερό».

Αποκλεισμένη απο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένει η περιοχή γύρω απο το σπίτι-αποθήκη στον Μαραθώνα, το οποίο η Αντιτρομοκρατία κάνει «φύλλο και φτερό».

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εχουν βρεθεί οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για οίκημα για το οποίο εξετάζεται αν έχει χρησιμοποιηθεί από την ομάδα Πετρακάκου, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν για κρυμμένο ή θαμμένο οπλισμό, όπως και στο κρυσφύγετο στον Μώλο Φθιώτιδας.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής το τελευταίο διάστημα προσανατολίζονται στο να βρεθεί η γιάφκα -η οποία εκτιμούν οτι υπάρχει – και εχει κρυμμένο βαρύ οπλισμό.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το οίκημα είχε νοικιάσει πριν από έναν χρόνο ο Σπύρος Δραβίλας, που καταζητούνταν για τη ληστεία του Διστόμου και είχε αυτοκτονήσει κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας στη Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Χθες Τρίτη είχε ανακοινωθεί ότι τα όπλα που είχαν βρεθεί στον περιβάλλοντα χώρο της αγροικίας – κρησφύγετο του Πετρακάκου και των συνεργών του στον Μώλο Φθιώτιδας είναι «καθαρά», δηλαδή, από τη βαλλιστική εξέταση που έγινε, διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι θαμμένα στην αυλή της αγροικίας σε διάφορα σημεία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι καλάσνικοφ, δύο υποπολυβόλα ούζι, επτά γεμιστήρες, δύο σιγαστήρες, ανταλλακτικά τυφεκίων (κλείστρα, ελατήρια κ.λπ.), ζελατοδυναμίτιδα, χειροβομβίδες, πυροκροτητές, βραδύκαυστο φυτίλι, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων και ένα αντιαρματικό RPG, χωρίς βλήματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Στον εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – Στη ΜΕΘ η 22χρονη

Peristeri News

Leave a Comment