PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φραστική επίθεση και αντιδράσεις


Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο και το Συνασπισμό, μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο κ. Πάγκαλος από ομάδα φοιτητών. (video)

«Δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι η ελληνική κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια οργανωμένη προσπάθεια που, δυστυχώς, έχει πολιτική κάλυψη από κοινοβουλευτικά -δηλαδή συστημικά- κόμματα, να κατρακυλήσει στη βία και την αστάθεια».

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Αντιπροεδρία της κυβέρνησης με αφορμή την «παρεμπόδιση και τελικά τη ματαίωση» της προβολής της αντιδικτατορικής ταινίας «Ζ» του Κώστα Γαβρά, στο Παρίσι, από την «τρομοκρατικού χαρακτήρα παρέμβαση Γάλλων αναρχικών και Ελλήνων οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ στο Ελληνικό Σπίτι της Πανεπιστημιούπολης του Παρισιού».

*”Είναι δύσκολο να ανοίξει κανείς διάλογο με το γνωστό κ. Πάγκαλο ο οποίος φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στον ίδιο και στην κυβέρνηση της οποίας είναι αντιπρόεδρος”, απάντησε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ, χαρακτηρίζει “μυθεύματα” τα περί τρομοκρατικής επίθεσης, τονίζοντας ότι “τον διαψεύδει το video που προβλήθηκε από τις τηλεοράσεις”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment