PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φουλ για Champions League ο Ατρόμητος


Ένας Ατρόμητος, ο οποίος δεν είχε την κατοχή στα περισσότερα λεπτά του μάτς, κατάφερε να αποδράσει από το Αγρίνιο με το 1-3.

Σε ένα γήπεδο όπου ούτε ακόμα και ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει, ο Ατρόμητος το έχει καταφέρει ήδη 2 φορές. Μία για το Κύπελλο με σκορ 0-2 και μία σήμερα, για τη Super League με 1-3.

Σκόρερ του υπερπολύτιμου διπλού ήταν οι Παπαδόπουλος ο οποίος «πυροβόλησε» 2 φορές στο 8’ και στο 80’ αλλά και ο Μπρίτο στο 64’.

Το ματς δεν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας καθώς στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πίεσαν και έκαναν καλές φάσεις.

Ωστόσο, ο Ατρόμητος τους αιφνιδίασε. Στο 8o λεπτό, βγήκε στην αντεπίθεση, ο Ναπολεόνι έδωσε στον Παπαδόπουλο κι εκείνος με δυνατό σουτ σκόραρε. Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα έπειτα από κόντρα στον Μελισσά και τον Ράφαελ.

Στη συνέχεια και πάλι η ομάδα του Αγρινίου πίεσε έχοντας κατοχή και προσπάθησε να σκοράρει, ωστόσο ο απροσπέλαστος Τσέναμο κατάφερε να αποκρούσει όλες τις επιθέσεις των γηπεδούχων. Έτσι το ημίχρονο βρήκε τον Ατρόμητο προηγούμενο.

Τελικά στο 56’, ο Ατρόμητος θα δεχτεί την ισοφάριση. Αδράνεια στην άμυνα της ομάδας μας, ο Καμαρά σουτάρει, αποκρούει αρχικά ο Τσέναμο, αλλά ο Μπόγιοβιτς στη συνέχεια στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φάσεις για τον Παναιτωλικό συνεχίζονται, ο Τσέναμο συνεχίζει να δίνει ρεσιτάλ και στο 64’ έρχεται και πάλι από το πουθενά το γκολ για τον Ατρόμητο. Ο Μπρίτο εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την ασυνεννοησία των αμυντικών του Παναιτωλικού και με πλασέ νικάει τον Ράφαελ.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει ανούσια κατοχή. Μάλιστα, η κατοχή έφτασε στο 76%-24%! Όμως, μία ομάδα ήταν αποτελεσματική και ουσιαστική στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν ο Ατρόμητος. Στο 80’, Ο Παπαδόπουλος βγαίνει στην πλάτη των αμυντικών του Παναιτωλικού, προλαβαίνει και τον Ράφαελ και στη συνέχεια πλασάρει σε κενή εστία.

Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικά και έτσι η ομάδα μας πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό. Με αυτή τη νίκη απέδειξε ότι έχει πολύ ισχυρές βλέψεις στο φετινό Πρωτάθλημα και διέψευσε τους επικριτές της.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment