Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Φούχτελ: Έχω δει πολλούς εργατικούς υπαλλήλους στην Ελλάδα (v)

Διαβεβαιώσεις ότι έχει συναντήσει πολλούς εργατικούς υπαλλήλους στην Ελλάδα έδωσε σήμερα o Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ.

Διαβεβαιώσεις ότι έχει συναντήσει πολλούς εργατικούς υπαλλήλους στην Ελλάδα έδωσε σήμερα από το βήμα της τρίτης ελληνογερμανικής συνάντησης ο εντεταλμένος της Γερμανίδας καγκελαρίου για την ελληνογερμανική συνεργασία, υφυπουργός Εργασίας της Γερμανίας, Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ. «Εκείνο που δημιουργεί πρόβλημα είναι το θεσμικό πλαίσιο στην Ελλάδα το οποίο προβλέπει πολλές αρμοδιότητες», είπε και πρόσθεσε πως «χρειάζονται παρεμβάσεις για να γίνει πιο αποτελεσματικός ο διοικητικός μηχανισμός».

«Πρέπει να υπάρξει τόλμη στη λήψη αποφάσεων και εκεί μπορεί να υπάρξει εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, στο πλαίσιο της ελληνογερμανικής συνεργασίας. Με το προσωπικό που διαθέτει η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να λειτουργήσει αλλά πρέπει να υπάρχουν σαφείς αρμοδιότητες ώστε να δουλεύουν οι εργαζόμενοι με παραγωγικό τρόπο. Για να λειτουργήσει η οικονομία απαιτούνται σωστές διοικητικές δομές. Αυτές είναι και η καλύτερη εγγύηση για να προχωρήσει μια αναπτυξιακή πολιτική» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φούχτελ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

«Η σύνδεση μεταξύ μας είναι ειλικρινής και τίμια» τόνισε και πρόσθεσε ότι από την αρχή της ελληνογερμανικής συνεργασίας, που ξεκίνησε από πέντε Έλληνες και πέντε Γερμανούς δημάρχους, σήμερα υπάρχουν απτά παραδείγματα συνεργασίας η οποία έχει επεκταθεί σε περισσότερους από 150 εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Φορολοταρία Ιανουαρίου 2026 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Αυξημένα στα 23,6 δισ. ευρώ τα έσοδα από τον τουρισμό το 2025

Peristeri News

Ακρίβεια στα σαρακοστιανά: Έως 21% πάνω τα θαλασσινά

Peristeri News

Leave a Comment