PeristeriNews.gr
Lifestyle

Φωτογραφήθηκε μόνο με το άρωμα της! (video)


Το μοντέλο της Victoria’s Secret…

Με γεωμετρική πρόοδο ανεβαίνουν οι μετοχές της Rosie Huntington στο χώρο της showbiz.

Το πανέμορφο μοντέλο της Victoria’s Secret και πρωταγωνίστρια του «Transformers 3», αποτελεί το πρόσωπο για το νέο άρωμα μεγάλου βρετανικού οίκου μόδας.

Υποταγμένη στο φακό του Μάριο Τεστίνο και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κρίστοφερ Μπάλι, η εκρηκτική Rosie πρωταγωνιστεί σε ένα video αισθησιακού μεγαλείου διάρκειας ενός λεπτού κι επτά δευτερολέπτων, το οποίο ανάβει… φωτιές!

Και πώς να μην ανάψει άλλωστε, αφού η εκθαμβωτική καλλονή εμφανίζεται φορώντας μόνο μια χρυσή καπαρντίνα καμπαρντίνα την οποία στη διάρκεια του διαφημιστικού ετοιμάζεται να βγάλει αρχίζοντας αισθησιακά να τραβά τη ζώνη της.

Δυστυχώς για τον αντρικό πληθυσμό, η καπαρντίνα της δεν βγαίνει εντελώς. Αναδεικνύει ωστόσο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ατελείωτα πόδια και το καταπληκτικό της σώμα.

Ήδη το εν λόγω «καυτό» διαφημιστικό κυκλοφορεί σε περισσότερες από 160 χώρες, με τους περισσότερους να μιλάνε για την πιο sexy καμπάνια του συγκεκριμένου οίκου μόδας.

Τίποτα άλλωστε δεν είναι τυχαίο, μιας και η 24χρονη Huntington έχει ανακηρυχτεί από μεγάλο περιοδικό ως η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment