PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φωτιές άναψε ο Χ. Θεοχάρης στο Ποτάμι


Φωτιές άναψε στο Ποτάμι δήλωση του Χάρη Θεοχάρη ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης «ίσως χρειαστεί να προσφέρει με γενναιότητα ακόμη και το ίδιο του το είναι».

Η αναφορά του αυτή σε συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής ερμηνεύτηκε ως έμμεση προτροπή προς τον επικεφαλής του Ποταμιού να αποχωρήσει από την ηγεσία, κάτι που πάντως ο ίδιος διαψεύδει.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοχάρης ανέφερε ότι «ο κ. Θεοδωράκης πρέπει εδώ και τώρα να πρωτοστατήσει στην προσπάθεια διεύρυνσης και ενοποίησης του χώρου που αποκαλούμε ριζοσπαστικό Κέντρο. Και ίσως χρειαστεί να προσφέρει με γενναιότητα ακόμη και το ίδιο του το είναι, χάριν της ιδέας αυτής».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοχάρη, χρειάζεται «μια νέα κεντρώα ριζοσπαστική παράταξη που θα καταστεί ο χρήσιμος καταλύτης οποιασδήποτε μελλοντικής κυβέρνησης».

«Εθελοτυφλεί όποιος δεν βλέπει ότι είναι υπαρκτός ο κίνδυνος άλωσης του χώρου Ποταμιού, κυρίως από τη ΝΔ και δευτερευόντως από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ως εκ τούτου το Ποτάμι πρέπει να διαμορφώσει τον μεσαίο χώρο και μάλιστα αμέσως.», πρόσθεσε.

Οι θέσεις του αυτές εκφράστηκαν μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση δύο δημοσκοπήσεων που δείχνουν το Ποτάμι να μένει εκτός Βουλής. Επίσης, συμπίπτουν χρονικά με το κάλεσμα της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά για τη δημιουργία ενός ενιαίου πολιτικού οργανισμού της Κεντροαριστέρας με τη μορφή μιας συμπαράταξης που δεν θα καταργεί την αυτοτέλεια των συμμετεχόντων.

Ο βουλευτής του Ποταμιού πάντως διευκρινίζει σε ανάρτησή του στο twitter ότι ζητεί από τον κ. Θεοδωράκη να πάρει πρωτοβουλίες για το ριζοσπαστικό κέντρο.

« Όσοι βιάζονται να κρίνουν μια συνέντευξη, ας την διαβάσουν πρώτα», συμπληρώνει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment