PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Φωτιά στην κλινική Covid του νοσοκομείου Παπανικολάου – Ένας νεκρός, δύο τραυματίες


Σορός άνδρα εντοπίστηκε στον 2ο όροφο, στην κλινική Covid του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, μετά από φωτιά που ξέσπασε σήμερα.

Παράλληλα, δύο ασθενείς τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι απομακρύνθηκαν από την κλινική Covid και μεταφέρθηκαν σε άλλες πτέρυγες του νοσοκομείου.

Σημειώνεται ότι στο σημείο έσπευσαν 11 οχήματα της Πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες, που κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά.

«Ξέσπασε φωτιά με πάρα πολύ καπνό, δεν μπορούσα να βγω από το γραφείο μου. Ειδοποιήσαμε την Πυροσβεστική και έχει μπει στην κλινική» δήλωσε ο συντονιστής Διευθυντής του Πνευμολογικού Τμήματος Διαμαντής Χλωρός στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Οι πρώτες πληροφορίες για τα αίτια της φωτιάς

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η φωτιά εκδηλώθηκε στον θάλαμο 206 στον 2ο όροφο του κτιρίου. Συνολικά 23 άτομα που ήταν στον όροφο μεταφέρθηκαν σε ασφαλή χώρο.

Κατά πληροφορίες που μεταδίδουν ειδησεογραφικά site της Θεσσαλονίκης, τα οποία ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, η φωτιά φαίνεται πως ξεκίνησε όταν ένας ασθενής που νοσηλευόταν μόνος του σε δωμάτιο φέρεται να άναψε τσιγάρο και ανεφλέγη το παρεχόμενο οξυγόνο.

Εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη Θ. Πλεύρης και Μ. Γκάγκα

Εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνουν ο υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης και η αναπληρώτρια υπουργός Μ. Γκάγκα, όπως έγινε γνωστό, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment