PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Φωτιά σε ισόγειο πολυκατοικίας στο Περιστέρι – Χωρίς τις αισθήσεις της ηλικιωμένη γυναίκα


Ισχυρή πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης σε πολυκατοικία επί της οδού Καρύστου στο Περιστέρι.

Πυκνοί καπνοί έβγαιναν από το ισόγειο της πολυκατοικίας όπου διαμένει μια ηλικιωμένη γυναίκα, με τους κατοίκους του 1ου ορόφου να καλούν άμεσα την Πυροσβεστική, η οποία ανταποκρίθηκε πολύ γρήγορα.

Στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα και δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι πυροσβέστες με γρήγορες ενέργειες μπήκαν στο φλεγόμενο σπίτι απεγκλωβίζοντας την άτυχη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της.

Τόσο οι πυροσβέστες όσο και οι αστυνομικοί προσπάθησαν να την επαναφέρουν χωρίς αυτό να επιτευχθεί ενώ λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο ασθενοφόρο και μηχανή του ΕΚΑΒ.

Η ηλικιωμένη γυναίκα διεκομίσθη σε εφημερεύων νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της έχοντας αναπνεύσει για αρκετά λεπτά καπνούς από την πυρκαγιά.

Η πυρκαγιά αναστάτωσε τη γειτονιά στον Άνω Λόφο Αξιωματικών με δεκάδες ανθρώπους να βρίσκονται στο δρόμο για να δουν τι είχε συμβεί με το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων η ηλικιωμένη γυναίκα ηλικίας περίπου 70 ετών διέμενε στο ισόγειο της πολυκατοικίας μόνη της ενώ οι πυροσβέστες που μπήκαν στο φλεγόμενο κτίριο την βρήκαν στο μπάνιο.

Η ανακοίνωση από την πυροσβεστική:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Τους ρώτησαν τι ομάδα είναι, τους χτύπησαν και τους λήστεψαν

Peristeri News

Έκτακτη διακοπή νερού στο Περιστέρι

Peristeri News

Ιδιώτες παθολόγοι ή γενικοί γιατροί εντάσσονται στον Προσωπικό Γιατρό

Peristeri News

Leave a Comment