PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Πεδίον του Άρεως


Σε μία ζεστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, δόθηκε χθες το απόγευμα στο Πεδίον του Άρεως, το σύνθημα για την έναρξη των φετινών εορταστικών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Αττικής Ν. Χαρδαλιά.

Το ραντεβού στο οποίο ανταποκρίθηκαν μικροί και μεγάλοι, δόθηκε στο πλάτωμα Οικονομίδη, ενώ μετά τη γιορτινή φωταγώγηση, οι παραβρισκόμενοι απόλαυσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Μπάντα υπό τη Διεύθυνση της Κατερίνας Βαφειάδου και τη Χορωδία της Περιφέρειας Αττικής υπό τη διεύθυνση της Ντέπυς Σακελλαρίου.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια μοναδική συναυλία με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Δημήτρη Μπάση, ο οποίος παρουσίασε μια μουσική παράσταση που τα είχε όλα: τραγούδια κορυφαίων δημιουργών, αυθεντική διασκέδαση, πάρτυ και νοσταλγία!

Στη σκηνή μαζί με τον Δημήτρη Μπάση εμφανίστηκε η Kalliope, μία εντυπωσιακή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, ενώ έπαιξαν οι μουσικοί: Ακορντεόν/Πλήκτρα: Τάσος Αθανασιάς, Μπουζούκι: Γιάννης Σινάνης, Κλαρίνο: Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Κιθάρα/Φωνή: Μιχάλης Ατσάλης, Τύμπανα: Γιάννης Τσουμπρής, Μπάσο: Σταύρος Καβαλιεράτος.

Αμέσως μετά τη φωταγώγηση του Δέντρου ο κ. Πατούλης μαζί με τον κ. Χαρδαλιά επισκέφθηκαν την υπαίθρια Χριστουγεννιάτικη αγορά που λειτουργεί για άλλη μία χρονιά στο Πεδίον του Άρεως και είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν καλές γιορτές στους εμπόρους και στους καταναλωτές.

Επισημαίνεται πως και φέτος η Περιφέρεια Αττικής καλεί τους πολίτες να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, οι οποίες θα ξεπεράσουν τις 40, από τις 21 Δεκεμβρίου έως και την 1η Ιανουαρίου, με κεντρικό σύνθημα «Το αστέρι ψάχνω να βρω το φωτεινό» και πολλές δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές εκδηλώσεις, εργαστήρια και καλλιτεχνικούς περιπάτους στο Πεδίον του Άρεως.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment