PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Φώναζε πολύ, κλέφτες-κλέφτες, τι να έκανα;»


Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη ζήτησαν και πήραν από τον ανακριτή οι δύο Αφγανοί που κατηγορούνται ότι σκότωσαν με μαχαίρι τον Μανώλη Καντάρη, για να του κλέψουν την βιντεοκάμερα.

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη ζήτησαν και πήραν από τον ανακριτή οι δύο Αφγανοί που κατηγορούνται ότι σκότωσαν με μαχαίρι τον Μανώλη Καντάρη, για να του κλέψουν την βιντεοκάμερα, στη συμβολή των οδών Γ Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, οι δύο Αφγανοί βρίσκονταν στην περιοχή τουλάχιστον μισή ώρα πριν την δολοφονία αναζητώντας κάποιον για να τον ληστέψουν. Αυτό προκύπτει από το υλικό των καμερών που υπήρχαν σε επτά διαφορετικά κτίρια. Τον Μανώλη Καντάρη τον παρακολουθούσαν από την στιγμή που βγήκε από το σπίτι του. Μετά τις δύο μαχαιριές που του κατάφεραν και αφού πήραν την βιντεοκάμερα, έψαξαν και το πορτοφόλι του και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό που υπήρχε μέσα.

Τρεις ημέρες μετά την δολοφονία, στις 14 Μαΐου, οι αστυνομικοί παίρνοντας καταθέσεις από καταστηματάρχες της περιοχής, εντόπισαν έναν αλλοδαπό που διατηρεί κατάστημα, ο οποίος τους είπε πως ένας Αφγανός, άφησε μία κάμερα για να την πάρει ένας φίλος του. Τότε ο αλλοδαπός καταστηματάρχης του είπε, «εσείς αφαιρέσατε την ανθρώπινη ζωή για μία κάμερα;» και ο Αφγανός του απάντησε: «φώναζε πολύ, κλέφτες-κλέφτες τι να έκανα;»

Οι τρεις δράστες, ένας εκ των οποίων καταζητείται ακόμα, είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν το θύμα τους. Ένα οποιοδήποτε θύμα… Μάλιστα, δεν δίστασαν να ανοίξουν το πορτοφόλι, για να πάρουν χρήματα, όση ώρα αυτός βρισκόταν αιμόφυρτος στα πόδια τους, έχοντας ανάγκη από βοήθεια.
Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει απαγγείλει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία και ληστεία από την οποία προήλθε θάνατος, κατά συναυτουργία, καθώς και για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Πότε λήγουν οι παλιές ταυτότητες

Peristeri News

Leave a Comment