PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Μεσίστιες οι σημαίες την 27η Οκτωβρίου σε όλα τα κτήρια


Τη μεσίστια έπαρση της σημαίας σε όλα τα δημόσια κτήρια την 27η Οκτωβρίου, λόγω της κήρυξης εθνικού πένθους για τον θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά αποφάσισε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Υπενθυμίζεται πως αύριο, Τετάρτη θα γίνει και η κηδεία της Φώφης Γεννηματά, στις 2 το μεσημέρι, με τιμές εν ενεργεία υπουργού.

Νωρίτερα η σορός της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή θα γίνει στο Α’ νεκροταφείο της Αθήνας.

Μαχήτρια στη ζωή, δυναμική γυναίκα και μητέρα, πολιτικός με όραμα, αυτοί οι τρεις χαρακτηρισμοί, θα μπορούσαν να «φωτογραφίσουν» τη Φώφη Γεννηματά, που κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στην πολιτική ζωή της χώρας.

Ημέρα εθνικού πένθους έχει κηρυχθεί η Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, οπότε και θα τελεστεί η κηδεία της Φώφης Γεννηματά. Η οικογένεια της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής επιθυμεί, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η σορός της θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στις 10:00 πμ στην Μητρόπολη Αθηνών, ενώ στις 14:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών και αμέσως μετά η ταφή της στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών, λόγω του εθνικού πένθους δεν θα τελεστεί την Τετάρτη η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, εν όψει 28ης Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment