PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φιλικό 0-3 της Νότιγχαμ στον Ατρόμητο


Με αρκετά προβλήματα εμφανίστηκε ο Ατρόμητος στο φιλικό αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Περιστέρι, γνωρίζοντας την ήττα με 0-3 από το αγγλικό συγκρότημα.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου προβλημάτισε με την ανασταλτική λειτουργία και την ελλιπή δημιουργικότητά της, καθώς αν και οι παίκτες του Σαμπρί Λαμουσί δεν δημιούργησαν πολλές φάσεις, πέτυχαν να σκοράρουν τρεις φορές.

Οι «κόκκινοι» άνοιξαν το σκορ στο 20΄ με προβολή του Αμεόμπι, διπλασίασαν στο 64΄ με τον Ντόουσον ύστερα από έξοχη ομαδική ενέργεια κι έφτασαν στο τελικό 3-0 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με έξοχο σουτ από τα 30 μέτρα ο Λόλεϊ.

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου):Μέγιερι, Κιβρακίδης (78’ Νάτσος), Ρισβάνης, Γούτας (75’ Κάχιλα), Κατράνης (82’ Αθανασίου), Χαρίσης (82’ Γαρουφαλιάς), Μάντσον, Κορτ (69’ Ουγκράι), Ενσικουλού (69’ Ρόσα), Ούμπιδες (59’ Μανούσος), Βέλλιος (82’ Γιακουμάκης)

Νότιγχαμ Φόρεστ (Σαμπρί Λαμουσί): Μούριτς, Νταρίκβα, Ριμπέιρο, Μιλόσεβιτς, Φιγκεϊρέδο, Γουάτσον, Τζόνσον, Έντσερ (69’ Όσμπορν), Άπια, Αμεόμπι (69’ Άντομαχ), Γουόκερ. Στο 61′ έκαναν 9 αλλαγές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment