PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φιλικό 0-0 ο Ατρόμητος με Λεβαδειακό


Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Λιβαδειάς ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον τοπικό Λεβαδειακό (0-0).

Η ομάδα μας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο α’ μέρος αγγίζοντας το τέλειο για τα δεδομένα της εποχής που αποτελεί το πιο ενθαρρυντικό μήνυμα εν όψει του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το διάστημα, δύο δοκάρια είχε ο Βασιλείου (30’-40’), ένα δοκάρι ο Λημνιός (30’), από ένα χαμένο τετ α τετ οι Βασιλείου, Γροντής και μια ευκαιρία με κεφαλιά ο Παπαδόπουλος που «έβγαλε» εντυπωσιακά ο Μοσχονάς (18’). Επιπλέον δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Βασιλείου από τον διαιτητή Μιχαηλίδη.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τους: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδη, Κατράνη, Λαζαρίδη, Κοντοέ, Μπάγκα, Ούμπιντες, Γροντή, Βασιλείου, Λημνιό, Παπαδόπουλο.

Μετά το 60’ πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που μετείχαν στην αποστολή ήτοι οι Ν.Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Φυτανίδης, Λε Ταλέκ, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπαστακός, Νάτσος, Λαζαρίδης(Κ20). Δεν αντικαταστάθηκαν οι Κατράνης, Γροντής.

Λεβαδειακός: Μοσχονάς (62′ Ναμάσκο), Μουλόπουλος (80′ Τόπι), Μεντί, Τριποτσέρης, Ουόν, Μαχαίρας (62′ Καραχάλιος), Βασιλείου (57′ Γιακουμάκης), Ζεζίνιο (62′ Καλτσάς), Μάντζιος (78′ λ.τ. Σένκα), Σουμπίνιο (80′ Μάγκας), Μπελγκαζαουνί (65′ Καψάσκης).

Στην Αθήνα έμειναν οι Στόϊτσεφ, Μπίτολο, Μπρίτο, Ματέι, Ντιγκινί που προπονήθηκαν υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Μπουρουτζίκα.

Αύριο θα γίνει πρωινή προπόνηση.

*Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Τερψιθέας ο Ατρόμητος Κ20 νίκησε την αντίστοιχη του Πανιώνιου με 1-0. Το γκολ πέτυχε ο Ρομάριο στο 35’.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment