PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φιλική νίκη του Ατρόμητου στη Νεάπολη απέναντι στον Ιωνικό


Το νικητήριο γκολ πέτυχε με σουτ ο Θανάσης Καραγκούνης στο 52′.

Φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Νεάπολης έδωσε σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας εκμεταλλευόμενη τη διακοπή του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ιωνικό και επικράτησε με 1-0.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε με σουτ ο Θανάσης Καραγκούνης στο 52′. Το παιχνίδι ήταν ανοικτό και είχε αρκετές ευκαιρίες για να σημειωθούν περισσότερα τέρματα.

Για πρώτη φορά αγωνίστηκε φέτος ο Φώτης Γεωργίου έπειτα από την περιπέτεια του τραυματισμού του που τον άφησε εκτός αγώνων από την αρχή της προετοιμασίας. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Παράσχος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα σχήματα αλλά και παίκτες σε διαφορετικές θέσεις.

Ο Φάμπιο χρησιμοποιήθηκε στην κορυφή της επίθεσης, ο Καραγκούνης έπαιξε εσωτερικός χαφ και ο Γεωργίου αριστερό χαφ.

Η ομάδα μας ξεκίνησε με τους Μπάρκα, Παπουτσογιαννόπουλο, Τζαμάλ, Γεωργίου, Καραγκούνης, Νάστος, Καλλέργης, Καραμάνος, Δημούτσος, Γρομητσάρης, Φάμπιο. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Μπρίτο, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Λαζαρίδης, Γκαρσία.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα.

Τιμητική πλακέτα απένειμε ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργο Σπανό για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε με την ακόλουθη ενδεκάδα: Μπαμπανιώτης, Καμβύσης, Τσακίρης, Νικολακόπουλος, Δημητρίου, Σιμιτσής, Βασιλείου, Τσαρκάνι, Μπερνιδάκης, Χρυσάφης, Μπεκατώρος. Έπαιξαν και οι Πολυχρόνης, Ατματζίδης, Παπασπύρος, Κουλακάρης, Μαριόλης, Σκαφτούρος, Μακρής, Κατσαβρίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment