PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φιλική ήττα του Ατρόμητου από τη Χετάφε


Την τρίτη του διαδοχική φιλική ήττα γνώρισε ο Ατρόμητος το πρωί του Σαββάτου από την Χετάφε με 3-0.

Ο Ανχελ Λόπεθ ξεκίνησε με τον Πίριτς κάτω από τα γκολπόστ, τους Βασιλαντωνόπουλο, Χατζηισαΐα, Μαυρομάτη, Αθανασίου στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Σάλομον, Νάτσο στον άξονα, τους Μπεντινέλι, Κλωναρίδη, Πισάνο μεσοεπιθετική τριάδα και τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ατρόμητος είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 18′ με τον Νάτσο να αστοχεί, με την Περιστεριώτικη ομάδα να δέχεται στη συνέχεια δύο γκολ μέχρι την λήξη του ημιχρόνου από τον Ουνάλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές και από τις δύο ομάδες οδήγησαν στην πτώση του αγωνιστικού ρυθμού με την Χετάφε να καταφέρνει να πετύχει ακόμα ένα τέρμα με τον Τιμόρ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 3-0.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα του Ατρόμητου στα φιλικά προετοιμασίας στην Ισπανία με την ομάδα του Λόπεθ να μην έχει καταφέρει ακόμα να πετύχει κάποιο τέρμα σε κανονική ροή αγώνα(1 πέναλτι με την Έλτσε) έχοντας δεχτεί συνολικά 12 από Έλτσε, Βαλένθια και Χετάφε.

Η σύνθεση του Ατρόμητου ήταν η εξής: Πίριτς, Βασιλαντωνοπουλος (72′ Κιβρακίδης), Χατζηισαΐας (60′ Στρούγγης), Μαυρομμάτης, Αθανασίου (46′ Τομάσεβιτς), Νάτσος (72′ Τζαβίδας), Σάλομον (72′ Οικονομίδης), Κλωναρίδης (46′ Καρτάλης), Μπεντινελι (46′ Μουνίθ), Πισάνο (53′ Τριμμάτης), Κουλούρης (46′ Κωτσόπουλος).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment