PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φιλική ήττα ο Ατρόμητος από τον Απόλλωνα Σμύρνης


Προβλημάτισε σε ακόμα ένα φιλικό ο Ατρόμητος, καθώς ο Απόλλων Σμύρνης τιμώρησε τα αμυντικά του λάθη και πήρε νίκη στο Περιστέρι με 3-1.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Κλωναρίδη, έπειτα από ασίστ του Κουλούρη.

Άμεση απάντηση του Απόλλωνα, αφού δύο λεπτά μετά ο Σαχλί εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 13ο λεπτό ο Πίριτς έκανε λαθος πάσα, ο Σλίβκα έκλεψε και έσπασε στον Τσιλούλη, αυτός έκανε το πλασέ στην κίνηση αλλά ο κίπερ του Ατρόμητου έδιωξε, με τον Ντάουντα να παίρνει το ριμπάουντ για να γράψει το 2-1.

Λίγο πριν απ’ τη λήξη του πρώτου μέρους στο 43ο λεπτό ο Ματέι με φοβερό σουτ που κατέληξε στο δεξί παραθυράκι της εστίας διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Μέχρι και το τέλος του ματς ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, παρότι είχε δοκάρι με τον Μουνίθ.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (46΄ Ντένιτς), Καστεγιάνο (82΄ Καρτάλης), Μαυρομμάτης, Στρούγγης (46΄ Χατζηισαϊας), Σάλομον (82΄ Πισάνο), Νάτσος (46΄ Νταβιώτης), Μπεντινέλι (82΄ Μπεντινέλι), Μουνίθ, Κλωναρίδης (64΄ Κωτσόπουλος), Κουλούρης.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Πετράκης): Βέρχουστ (63΄ Κότσαρης), Ντεντάκης, Τουτουαρίμα (66΄ Βιτλής), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Φατιόν, Σλίβκα, Τσιλούλης (77΄ Κραγιόπουλος), Σαχλί, Ματέι (63΄ Ματέι), Ντάουντα (66΄ Ιωαννίδης).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment