PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φιλική ισοπαλία για Ατρόμητο και Λαμία


Για ένα ακόμα φιλικό ο Ατρόμητος άφησε ανάμικτες εντυπώσεις αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με τη Λαμία στο Περιστέρι.

Ακόμα παραμένει άγνωστο αν αυτή ήταν η πρόβα τζενεράλε της Περιστεριώτικης ομάδας ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 10’, αλλά το δυνατό σουτ του Βασιλαντωνόπουλου σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Σαράνοφ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε δυνατό σουτ του Μανουσάκη στο 47′, ενώ προηγήθηκαν στο 49’ με πέναλτι του Μανούσου, που σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Από την άλλη, η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ απάντησε στο 57’, με τον Κουλούρη να νικάει από κοντά τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από καταπληκτική μπαλιά του Μουνίθ.

Από εκεί και πέρα η Λαμία μονοπώλησε το ενδιαφέρον έχοντας κάποιες καλές αλλά άστοχες στιγμές μπροστά από την εστία του Πίριτς.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα της πόλης μας έδειξε δύο πρόσωπα μην έχοντας για ακόμα ένα παιχνίδι σταθερή απόδοση με τον Άνχελ Λόπεθ να προσπαθεί να βρει ομοιογένεια μεταξύ των παικτών του.

Ατρόμητος (Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (71’ Νταβιώτης), Χατζησαϊας (67’ Μαυρομμάτης), Στρούγγης (86’ Οικονομίδης), Καστεγιάνο (81’ Αθανασίου), Σάλομον, Νάτσος (71’ Σπιριντόνοβιτς), Καρτάλης (62’ Μπεντινέλι), Μουνίθ, Κλωναρίδης (62’ Πισάνο), Κουλούρης (81’ Κωτσόπουλος)

Λαμία (Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σκόνδρας (66’ Βύντρα), Καραμάνος (46’ Μανούσος) Νούνιεζ (66’ Τιρόνε), Τζανδάρης (86’ Τρούμπολος), Μαρτίνες (70’ Σαραμαντάς), Γκέντσογλου, Ελευθεριάδης (46’ Μανουσάκης), Ρόμανιτς (80’ Βλαχομήτρος), Αντέτζο, Μαζουλουξής (66’ Τζανετόπουλος)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment