PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στο Περιστέρι


Σε φιλανθρωπικό σκοπό θα διατεθούν τα έσοδα του πρώτου φιλικού αγώνα του Περιστερίου Βίκος Cola απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ, στο οποίο θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη (27/9, 19:00).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

H Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola μετράει αντίστροφα για την πρώτη «ανοικτή» φιλική αναμέτρηση της φετινής σεζόν στο Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου»! Την Πέμπτη (27/9, 19:00) η ομάδα μας θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ.

Σε συνεργασία με τον σύνδεσμο φιλάθλων «Fentagin 1980», τα έσοδα του συγκεκριμένου αγώνα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής και στην ενίσχυση φιλάθλου της ομάδας μας που η πυρκαγιά κατέστρεψε την πρώτη κατοικία του. Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 10 ευρώ και 5 ευρώ το παιδικό (απαιτείται ΑΜΚΑ) και η πώληση τους θα γίνονται από τα εκδοτήρια του γηπέδου τα οποία θα είναι ανοιχτά από τις 17:00.

Θα θέλαμε για μία ακόμη φορά να συγχαρούμε τον σύνδεσμο φιλάθλων «Fentagin 1980», για την πρωτοβουλία που ανέλαβε και παράλληλα να ευχαριστήσουμε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την ανταπόκριση της σε αυτή την κίνηση ανθρωπιάς. Είμαστε σίγουροι ότι οι Περιστεριώτες θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας και θα δώσουν μαζικά το «παρών» ώστε η βοήθεια για τους συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη να είναι η μέγιστη δυνατή!

Ραντεβού την Πέμπτη στο Κλειστό! Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment