PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Φιλανθρωπικό Μπαζάρ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αγ. Αναργύρων


Το Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010, από τις 11.00 έως τις 17.00 στο Enzzo De Cuba (Αγ. Παρασκευής 70-72, Περιστέρι).

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Δήμο Αγίων Αναργύρων διοργανώνει δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με σκοπό την ενίσχυση των σημαντικών υπηρεσιών που προσφέρει σε άπορες οικογένειες του Δήμου:

– Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Συναυλία την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 20.30 στο Πολιτιστικό κέντρο «Μαρία Έλενα» (Αγ. Παρασκευής 40), με την μουσικοσυνθέτη Ζωή Τηγανούρια σε ένα μελωδικό και συναρπαστικό ταξίδι με οδηγό το ακορντεόν της και τη φωνή της τραγουδίστριας Άννα Μελίτη. Είσοδος για την εκδήλωση: 10 ΕΥΡΩ. (τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Παντοπωλείου).

– Φιλανθρωπικό Μπαζάρ το Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010, από τις 11.00 έως τις 17.00 στο Enzzo De Cuba (Αγ. Παρασκευής 70-72, Περιστέρι). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν είδη γνωστών εταιρειών (ρούχα, εσώρουχα, αξεσουάρ κ.ά.) σε πολύ χαμηλές τιμές: Attrativo, DIESEL, Folie Folie, Helmi, Luna, Paranoia, 3 Guys, Toi Moi, Triumph, Viscontti, κ.ά.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο βρίσκεται στην οδό Χίου και Καλύμνου στους Αγίους Αναργύρους, αποτελώντας μια σύμπραξη του Δήμου Αγίων Αναργύρων και των κοινωνικών φορέων «ΕΔΡΑ» και «ΔΡΑΣΗ» που έχει ως σκοπό την κάλυψη με τρόφιμα, ρούχα ή άλλα είδη οικιακής χρήσης των οικονομικά αδύναμων κατοίκων του Δήμου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Σύσκεψη για θέματα αθλητισμού στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας

Peristeri News

Leave a Comment