Viber
PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Φιλανθρωπικό Μπαζάρ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αγ. Αναργύρων

Το Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010, από τις 11.00 έως τις 17.00 στο Enzzo De Cuba (Αγ. Παρασκευής 70-72, Περιστέρι).

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Δήμο Αγίων Αναργύρων διοργανώνει δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με σκοπό την ενίσχυση των σημαντικών υπηρεσιών που προσφέρει σε άπορες οικογένειες του Δήμου:

– Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Συναυλία την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 20.30 στο Πολιτιστικό κέντρο «Μαρία Έλενα» (Αγ. Παρασκευής 40), με την μουσικοσυνθέτη Ζωή Τηγανούρια σε ένα μελωδικό και συναρπαστικό ταξίδι με οδηγό το ακορντεόν της και τη φωνή της τραγουδίστριας Άννα Μελίτη. Είσοδος για την εκδήλωση: 10 ΕΥΡΩ. (τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Παντοπωλείου).

– Φιλανθρωπικό Μπαζάρ το Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010, από τις 11.00 έως τις 17.00 στο Enzzo De Cuba (Αγ. Παρασκευής 70-72, Περιστέρι). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν είδη γνωστών εταιρειών (ρούχα, εσώρουχα, αξεσουάρ κ.ά.) σε πολύ χαμηλές τιμές: Attrativo, DIESEL, Folie Folie, Helmi, Luna, Paranoia, 3 Guys, Toi Moi, Triumph, Viscontti, κ.ά.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο βρίσκεται στην οδό Χίου και Καλύμνου στους Αγίους Αναργύρους, αποτελώντας μια σύμπραξη του Δήμου Αγίων Αναργύρων και των κοινωνικών φορέων «ΕΔΡΑ» και «ΔΡΑΣΗ» που έχει ως σκοπό την κάλυψη με τρόφιμα, ρούχα ή άλλα είδη οικιακής χρήσης των οικονομικά αδύναμων κατοίκων του Δήμου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ηλεκτρονική πρόσβαση και πληρωμή οφειλών προς τον Δήμο Χαϊδαρίου

Peristeri News

Σε πλήρη εξέλιξη η κατασκευή του 5ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Αιγάλεω

Peristeri News

Κώστας Καράμπελας: «Η κοινωνία της Δυτικής Αθήνας πρέπει να αντιδράσει για το Στρατόπεδο Καραϊσκάκη»

Peristeri News

Leave a Comment