Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Φεστιβάλ Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Περιστερίου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Μεγάλη γιορτή των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Περιστερίου, την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, στο Άλσος Περιστερίου – στάση Μετρό «Ανθούπολη». Είσοδος ελεύθερη!

Από τις 17:00 έως τις 20:30, παιχνίδια παντός είδους θα έχουν στηθεί και θα περιμένουν τα παιδιά.

Όλο το προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών θα είναι εκεί, με κινητικά παιχνίδια, αισθητηριακά παιχνίδια, επιτραπέζια αλλά και επιδαπέδια, παιχνίδια νερού, παιχνίδια στόχων, messy play (λερώματος), παιχνίδια επιβίωσης, ειδικός χώρος για τα πιο μικρά παιδιά.

Από τις 20:00 έως τις 20:45 στο Θέατρο «Ελιά & Δάφνη», μέσα στο Άλσος Περιστερίου, μια υπέροχη παράσταση από τους La Petite Marguerite Bubble Performing & Play, με τεράστιες, φανταστικές σαπουνόφουσκες θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Και στις 21:00, στο Άλσος Περιστερίου, κεντρικό θέατρο «Τέχνη στην Πέτρα», το μουσικό συγκρότημα “Χοροσταλίτες”, θα μας ξεσηκώσει με λαϊκούς και παραδοσιακούς ρυθμούς, σε μία μοναδική συναυλία.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Χριστούγεννα με παιδικά χρώματα στο Περιστέρι – 15ος Μαθητικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής

Peristerinews.gr Newsroom

Νέο Μέγαρο Τεχνών στο Περιστέρι: Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί (pics)

Peristerinews.gr Newsroom

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου καταγγέλλει το πρόστιμο για το πανό των Fentagin

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment