PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φασιστικές αντιλήψεις στις απειλές


Διακρίνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.

Φασιστικές αντιλήψεις διακρίνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, στις απειλές εναντίον της οικογένειας του, τις οποίες κατήγγειλε την προηγούμενη εβδομάδα.

«Με ποια αντίληψη η οικογενειακή εστία γίνεται σύμβολο εξουσίας για να εκφραστεί μαζική διαμαρτυρία; Μόνο με μια αντίληψη: τη φασιστική αντίληψη», δηλώνει σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής», τονίζοντας πως δε χωρά πολιτική και ιδεολογική βία στη Δημοκρατία και σημειώνοντας πως «είναι επικίνδυνο να ταυτίζεται η πολιτική εξουσία με τους μηχανισμούς καταστολής».

Ο κ. Παπουτσής υπενθυμίζει επίσης ότι «όταν μίλησε για περιστατικά αυθαιρεσίας και απειθαρχίας στα Σώματα Ασφαλείας, τότε είχαν πέσει όλοι πάνω του».

Σε ό,τι αφορά τους «Αγανακτισμένους» στο Σύνταγμα, υποστηρίζει πως «αν ο Δήμος αποφασίσει να αποκαταστήσει τη λειτουργία της πλατείας Συντάγματος τόσο το υπουργείο όσο και εγώ προσωπικά θα σταθούμε αποφασιστικοί αρωγοί».

Ο υπουργός υπογραμμίζει, τέλος, πως η χώρα χρειάζεται πανστρατιά υπευθυνότητας και τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών, αφού «σημαίνουν ανακοπή της προσπάθειας της χώρας».

Αφήνει, δε, αιχμές κατά της αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι «είναι προφανής η ανευθυνότητα όσων τις ζητούν».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment