PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φαήλος Κρανιδιώτης: Άμα δεν σας αρέσει το Γουδί, πάμε Παπάγου που είναι δίπλα



«Άμα δεν σας αρέσει το Γουδί, πάμε Παπάγου που ‘ναι δίπλα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Φαήλος Κρανιδιώτης που χθες τέθηκε εκτός Νέας Δημοκρατίας λόγω σχολίων που είχε κάνει με αφορμή τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης Γιάννης Μουζάλα.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από ανάρτηση του κ. Κρανιδιώτη στo Facebook, με την οποία καταφερόταν κατά του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, μετά από το ζήτημα που ανέκυψε όταν ο τελευταίος αποκάλεσε την ΠΓΔΜ «Μακεδονία», σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Βρε το Μουζάλα. Το αμόλησε το “Μακεδονία” για τα Σκόπια σε εθνική μετάδοση. […] Έξι ακόμη κυπαρίσσια στο Γουδί, τομάρια, κι εγώ εθελοντής να σας δέσω τα χέρια με σύρμα το χάραμα», είχε γράψει, μεταξύ άλλων, ο κ. Κρανιδιώτης στο Facebook.

Η τοποθέτηση του κ. Κρανιδιώτη είχε προκαλέσει την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με ανακοίνωσή του είχε ζητήσει από τη Ν.Δ. να καταδικάσει τις συγκεκριμένες αναφορές.

Η Ν.Δ. αντέδρασε και έθεσε εκτός κόμματος τον κ. Κρανιδιώτη ο οποίος με τη σειρά του σχολίασε πως «οι εξελίξεις θα είναι τόσο ραγδαίες που δεν θα ξεπεράσουν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ, που νομίζει, πως με ρετάλια του Σταύρου και ανακύκλωση σημιτανθρώπων, θα φτιάξει «κεντρώο» κόμμα και κάνοντας την πάπια ή ψιθυρίζοντας την κριτική, θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment