PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Πιπιλή: Ο Γ. Στουρνάρας βοήθησε να μην καταστραφεί η χώρα


Επικριτική σε όσους βουλευτές της Ν.Δ. καταφέρονται σε βάρος του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα ενόψει του κυβερνητικού ανασχηματισμού, εμφανίστηκε η βουλευτής του κόμματος.

Επικριτική σε όσους βουλευτές της Ν.Δ. καταφέρονται σε βάρος του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα ενόψει του κυβερνητικού ανασχηματισμού, εμφανίστηκε η βουλευτής του κόμματος, Φωτεινή Πιπιλή.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, είπε πως αν δεν υπήρχε ο Γιάννης Στουρνάρας τόσο «ψύχραιμος» και «βαμμένος» στο όραμα να ορθοποδήσει και να μην καταστραφεί η χώρα, δεν θα υπήρχαν αυτά τα αποτελέσματα από τη σκληρή πολιτική που εφαρμόστηκε.

«Ξέρω ότι σκίσαμε τον κόσμο» τόνισε η κ. Πιπιλή, η οποία εκτίμησε πως η ισορροπία κρατήθηκε στο γεγονός πως ο κ. Στουρνάρας «δεν επηρεαζόταν από αυτή την τραγωδία που είχε πλήξει μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας».

Η κ. Πιπιλή χαρακτήρισε μάλιστα τον υπουργό Οικονομικών, ως ένα «πάρα πολύ σημαντικό πρόσωπο και για την πολιτική του μέλλοντος» η οποία όπως είπε θα χαρακτηρίζεται από στέρεες τεχνοκρατικές βάσεις και όχι λαϊκισμό.

Χαρακτήρισε μάλιστα «ντροπή» βουλευτές της Ν.Δ. να ισχυρίζονται ότι έφταιγε ο κ. Στουρνάρας και όχι οι ίδιοι που ψήφισαν «σκληρά» νομοσχέδια.

Δεν εμπλέκομαι περαιτέρω. Θεωρώ ότι βοήθησε πάρα πολύ τη χώρα και με ενοχλεί γιατί δεν αποφασίζει ο υπουργός Οικονομικών την πολιτική, την αποφασίζει ο πρωθυπουργός, το κυβερνητικό σχήμα και οι βουλευτές», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Πιπιλή.

Κοροϊδέψαμε με το μέρισμα, να γίνει πιο τακτικό

Σύμφωνα με την κ. Πιπιλή, βασικοί στόχοι της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα πρέπει να είναι η ανακούφιση των πραγματικά ασθενέστερων τάξεων και η αποφορολόγηση της αστικής περιουσίας.

«Εντάξει, κοροϊδέψαμε με το επίδομα» τόνισε αναφερόμενη στο κοινωνικό μέρισμα για το οποίο ζήτησε να γίνει πιο τακτικό.

Ξεκαθάρισε επίσης, πως δεν την ενδιαφέρει, ούτε την ενδιέφερε ποτέ να συμμετέχει στο κυβερνητικό σχήμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment