PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Κουβέλης: Έρχονται νέα μέτρα στα εργασιακά


Την παραπάνω εκτίμηση εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Την εκτίμηση ότι θα υπάρξουν νέα μέτρα, κυρίως σε ό,τι αφορά τα εργασιακά, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ), Φ. Κουβέλης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Σε συνέντευξή του στον Real FM ο κ. Κουβέλης υποστήριξε ότι «νέα μέτρα έρχονται. Για παράδειγμα έρχονται νέα μέτρα στα εργασιακά. Φαίνεται ότι θα έρθει στην Ελλάδα το λεγόμενο «λοκ άουτ», δηλαδή η ανταπεργία της εργοδοσίας. Φαίνεται ότι θα έρθει η άρση των όποιων περιορισμών υπάρχουν αναφορικά με τις ομαδικές απολύσεις».

Αναφερόμενος στην κοινή εμφάνισή του με τον Γ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι δεν περίμενε το ζήτημα να λάβει τόσο διευρυμένες διαστάσεις. Όπως δήλωσε «ανέμενα να υπάρξει θόρυβος, που σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχεί στις πραγματικές διαστάσεις του ζητήματος. Εξ αντικειμένου και όχι εκ προθέσεως κατεγράφη ένα πολιτικό γεγονός».

Υποστήριξε ακόμη ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έχει πρόθεση να συνεργαστεί με τη ΔΗΜΑΡ, καθώς «ο Παπανδρέου δεν έχει αφήσει κατ’ ελάχιστον το οποιοδήποτε περιθώριο να πιστέψει κανείς ότι θέλει να συνεργαστεί με τη ΔΗΜΑΡ».

Σε ό,τι αφορά τις ευρωεκλογές εκτίμησε ότι οι όποια διαφορά ποσοστού μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου κόμματος δεν θα είναι σημαντική, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, με δεδομένη και την επικείμενη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment