PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ.Κουβέλης: Δεν τέθηκε θέμα ανασχηματισμού (video)


Αισιόδοξοι εμφανίστηκαν οι κυβερνητικοί εταίροι μετά την ολοκλήρωση της συμβολικής πρωινής σύσκεψης στο Μαξίμου.

Αισιόδοξοι εμφανίστηκαν οι κυβερνητικοί εταίροι μετά την ολοκλήρωση της συμβολικής πρωινής σύσκεψης στο Μαξίμου.

Ο Φώτης Κουβέλης ερωτηθείς αν τέθηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ζήτημα για ανασχηματισμό είπε: «Δεν υπήρξε καμία απολύτως συζήτηση. Δεν μας απασχόλησε ούτε κατ’ ελάχιστο ένας ανασχηματισμός. Δεν ετέθη τέτοιο θέμα με την οποιαδήποτε εκδοχή του».

Ο κ. Κουβέλης επανέλαβε ότι «η απόφαση του Εurogroup ήταν μια εξαιρετική εξέλιξη, καθώς η χώρα παραμένει στην ευρωζώνη», ενώ τόνισε ότι το κυβερνητικό έργο είναι προσηλωμένο στην ανάπτυξη της χώρας και τη στήριξη της κοινωνίας, δημιουργώντας όπως είπε, «ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας», το οποίο χαρακτήρισε αναγκαίο.

Στις 13:00 το μεσημέρι υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός θα εκφράσει την ικανοποίηση του για την απόφαση του Eurogroup και θα θέσει τους επόμενους στόχους της κυβέρνησης. Ο Αντώνης Σαμαράς θα ζητήσει εγρήγορση από όλους τους υπουργούς καθώς το στοίχημα είναι η άμεση εφαρμογή των νόμων που ψηφίστηκαν από την βουλή.

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επαναλάβει πως η χώρα θα πρέπει να ανακάμψει οικονομικά προκειμένου να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment