Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Κουβέλης: Δεν έχω στοιχεία για χρηματισμό βουλευτών

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

«Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει Έλληνας βουλευτής που θα αποφασίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας με κριτήριο οικονομικά ανταλλάγματα ή εξυπηρετήσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

«Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει Έλληνας βουλευτής που θα αποφασίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας με κριτήριο οικονομικά ανταλλάγματα ή εξυπηρετήσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, μετά την κατάθεσή του στον Εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, που διενεργεί την προκαταρκτική έρευνα για τα περί χρηματισμού βουλευτών.

«Σε κάθε περίπτωση εγώ δεν έχω κανένα τέτοιο στοιχείο» ανέφερε ο κ. Κουβέλης εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου και πρόσθεσε:

«Θεωρώ πως η συγκεκριμένη διαδικασία δημιουργεί τεχνητή πόλωση που ταράζει τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Μέρος του πολιτικού συστήματος είναι προσδεμένο στην εξυπηρέτηση συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων οργανωμένων ομάδων. Πρόκειται για χωροτάκτες της πολιτικής».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης από τη ΔΕΘ: «Τώρα είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment