PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Προχωράμε με όσους στηρίζουν τη δημοκρατική παράταξη


«Προχωράμε με όσους στηρίζουν τη δημοκρατική παράταξη» απάντησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Προχωράμε με όσους στηρίζουν τη δημοκρατική παράταξη» απάντησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ερωτηθείσα στη Θεσσαλονίκη αν θα συνεργαστεί εκλογικά με τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΚΙΔΗΣΟ.

«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δούλεψα πάρα πολύ σκληρά για την ενότητα και διεύρυνση του χώρου μας, της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», απαντησε και συνέχισε: «Προχωράμε με όσους στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια, με όσους στηρίζουν τη δημοκρατική παράταξη, με όσους διαμορφώνουν αυτή τη στιγμή τον τρίτο εναλλακτικό σοσιαλδημοκρατικό χώρο, που έχει ανάγκη η χώρα για να κερδίσει την πολιτική σταθερότητα».

Όπως σημείωσε, «χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν καθημερινά στο σπίτι τους, στη δημοκρατική παράταξη και θα προχωρήσουμε μαζί τους».

Η κ. Γεννηματά αντέδρασε έντονα, όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε αν θα μπει το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, κάνοντας λόγο για αστειότητες. Ανέφερε ακόμη ότι σε όλες τις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ ανακάμπτει. «Σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε χώρο δουλειάς βλέπουμε τους ανθρώπους μας που αντιλαμβάνονται ότι παραπλανήθηκαν, ότι εξαπατήθηκαν από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και επιστρέφουν στο σπίτι τους», συνέχισε.

Ακόμη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει πορεία η χώρα και τάχθηκε υπέρ του σχηματισμού μιας κυβέρνησης ευρείας πλειοψηφίας μετά τις εκλογές.

«Έχει έρθει η ώρα να επιστρέψει η ελπίδα στην Ελλάδα. Για να γίνει, όμως, αυτό, για την επανεκκίνηση της οικονομίας χρειάζεται να συνεργαστούμε, χρειάζεται να δουλέψουμε όλοι μαζί, μόνο μαζί μπορούμε. Η χώρα έχει ανάγκη από ένα νέο εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο. Για να το πετύχουμε αυτό χρειάζεται να κινητοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις και να προκαλέσουμε ένα παραγωγικό σοκ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η πολιτική σταθερότητα. Μια κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας με κοινωνική στήριξη, με κοινωνική συναίνεση, μακριά από την αυταπάτη της αυτοδυναμίας», σημείωσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment