• Κυριακή, 13 Ιουνίου, 2021

Φ. Γεννηματά: «Οδηγείτε τη χώρα σε ερείπια και αδιέξοδα»

Peristeri News
Ιούλιος03/ 2020

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για ελλιπή στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων, αλλά και για προχειρότητα στην επανεκκίνηση του τουρισμού άσκησε η Φώφη Γεννηματά.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής άσκησε κριτική στον Πρωθυπουργό κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης.

«Ακολουθείτε λάθος δρόμο, είστε δέσμιος των συντηρητικών σας πολιτικών, δέσμιος των αγκυλώσεών σας» είπε απευθυνόμενη προς τον Πρωθυπουργό για να προσθέσει: «Σαρώνετε ό,τι βρίσκετε μπροστά σας, είστε δέσμιος της ανικανότητας των υπουργών». Κατηγόρησε παράλληλα την κυβέρνηση ότι με την πολιτική της οδηγεί σε ερείπια, σε αδιέξοδα για τις επιχειρήσεις και εργαζόμενους, σε λουκέτα και σε φτώχεια».

«Οι κυβερνήσεις είναι για τα δύσκολα. Τα μέτρα που έχετε πάρει είναι ανεπαρκή και τα πήρατε με μεγάλη καθυστέρηση. Ο τουρισμός δοκιμάζεται, προχωράτε με τη λογική ‘βλέποντας και κάνοντας’ στον τουρισμό που πάνω του στηρίζεται η ελληνική οικονομία» παρατήρησε.

Όπως σημείωσε «παρά τα ωραία λόγια» της κυβέρνησης μόνο το 30-35% των εποχικών ξενοδοχείων έχει ανοίξει και χιλιάδες εργαζόμενοι θα ζήσουν σε συνθήκες φτώχειας το επόμενο διάστημα».