PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Μηδενική ανοχή σε προσωπικές στρατηγικές


Το Κίνημα Αλλαγής και η κοινωνική του βάση δεν έχει καμία περαιτέρω ανοχή σε προσωπικές στρατηγικές και διχόνοια στο εσωτερικό του, τονίζει η επικεφαλής της παράταξης, Φώφη Γεννηματά, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιες στρατηγικές «αλλοιώνουν την εικόνα μας, θολώνουν το πολιτικό μας στίγμα και αντικειμενικά εξυπηρετούν τα σχέδια των πολιτικών μας αντιπάλων».

Όπως επισημαίνει η κ. Γεννηματά οι «προσωπικές στρατηγικές και η διχόνοια» μετατρέπουν τον πλουραλισμό από πλεονέκτημα, σε όπλο όσων θέλουν να πλήξουν το Κίνημα Άλλαγής. «Έως εδώ. Αυτό δεν θα το επιτρέψω», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, «θα αφήσουμε πίσω όσους είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν να στηρίξουν το εγχείρημά μας και πολύ περισσότερο όσους αναζητούν είτε μόνο την επόμενη εκλογική στέγη, είτε την επόμενη Κυβερνητική τους θέση».

Σε δήλωσή της, στο protothema.gr, η Φώφη Γεννηματά αναφέρει, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. έχουν κάθε συμφέρον, «να υπονομεύσουν την προσπάθειά μας», προσθέτοντας πως «εμείς είμαστε το εμπόδιο στα σχέδιά τους, τη διπλή όψη του συντηρητισμού τους».

Παράλληλα, επαναλαμβάνει το αίτημα για άμεση προσφυγή στις κάλπες, προκειμένου ο ελληνικός λαός «να μη βρεθεί μπροστά σε νέα αδιέξοδα τετελεσμένα, να εκφραστεί πάνω στην Εθνική Γραμμή εξόδου από την κρίση και να αποφασίσει ποιον θα επιλέξει για να οδηγήσει την Ελλάδα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη Θεσσαλονίκη το προσυνέδριο της ΝΔ – Παρουσιάστηκε το έμβλημα των 50 ετών

Peristeri News

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Leave a Comment