Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ.Γεννηματά: Δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής τώρα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Να στείλουν ένα «ηχηρό μήνυμα αλλαγής στην Ευρώπη και την Ελλάδα» στηρίζοντας το Κίνημα Αλλαγής, καλεί τους πολίτες η Φώφη Γεννηματά.

«Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής ισοδυναμεί με ενδυνάμωση του κοινού αγώνα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών που στήριξαν την πατρίδα μας στα δύσκολα και επιστρέφουν δυναμικά για να εγγυηθούν την προοδευτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ευρώπη» τονίζει η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής σε δήλωσή της στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως επισημαίνει, «η 26η Μαΐου πρέπει να είναι η ημέρα ενός βροντερού  “όχι” στο φασισμό, την ακροδεξιά, το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία, ημέρα απόρριψης της πόλωσης και του διχασμού που τροφοδοτούν οι δυνάμεις της συντήρησης και του λαϊκισμού και του κάλπικου διλλήματος ανάμεσα στη δεξιά του παρελθόντος, που ποθεί να παλινορθώσει ο κ. Μητσοτάκης, και τη νέα δεξιά, που έφτιαξε ο κ. Τσίπρας συγκυβερνώντας για χρόνια με ακροδεξιούς και πάσης προέλευσης κυνηγούς καρεκλών».

Η κ. Γεννηματά εκφράζει την αισιοδοξία ότι η Κυριακή θα αποτελέσει «ημέρα σηματοδότησης της προοδευτικής ανατροπής και  στην Ελλάδα και τονίζει πως δυνατό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει:

  • «Ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών που κρατούν τη χώρα και την κοινωνία καθηλωμένη στη μιζέρια, καταδικάζοντας την οικονομία σε “αργό θάνατο”.
  • Αλλαγή σελίδας, με λαϊκή εντολή εθνικής συνεννόησης στη βάση προγραμματικών αρχών με βάση το “Σχέδιο Ελλάδα”, ένα προοδευτικό πρόγραμμα ελληνικής ταυτότητας, για την πραγματική και οριστική έξοδο από την κρίση, εφαλτήριο ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης.
  • γενναία μεταρρύθμιση στο κράτος με αποκέντρωση και αυτοδιοίκηση, με ισχυρούς Δήμους και Περιφέρειες».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Το Σάββατο η ομιλία Κουτσούμπα στο Πάρκο Τρίτση

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment