Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Ασυγχώρητη καθυστέρηση της κυβέρνησης στη Δυτική Αττική

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Η Φώφη Γεννηματά, με ανακοίνωσή της, καταλόγισε «ασυγχώρητη καθυστέρηση», στη Δυτική Αττική μετά τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα, που έχει ως αποτέλεσμα ένα νέο σκληρό lockdown στην περιοχή.

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε πως πρόκειται για «μια πολύ μεγάλη βιομηχανική περιοχή και παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών, η Κυβέρνηση άφηνε πλήρως ανεξέλεγκτη την κατάσταση. Με πολλούς εργοδότες να παραβιάζουν τους κανόνες προστασίας των εργαζομένων, ακόμη και να παρανομούν απασχολώντας εργαζομένους σε αναστολή εργασίας. Φυσικά χωρίς καμία μέριμνα για τεστ σε μαζικούς εργασιακούς χώρους».

«Αντί (η κυβέρνηση) να εφαρμόσει επιτέλους ένα σχέδιο με βάση τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά κάθε περιοχής, συνεχίζει με τη λογική βλέποντας και κάνοντας με αποτέλεσμα να τρέχει πίσω από τα γεγονότα. Το θέμα της τήρησης των μέτρων από τους πολίτες έχει σχέση με πειθώ, αξιοπιστία, ουσιαστικούς ελέγχους και όχι με αυταρχισμό και απειλές των Υπουργών. Λάθη και καθυστερήσεις επαναλαμβανόμενα, με μεγάλο κόστος για τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων», κατέληξε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Το Σάββατο η ομιλία Κουτσούμπα στο Πάρκο Τρίτση

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment