PeristeriNews.gr
Lifestyle

Eυα Λονγκόρια, η μαγείρισσα!


Kαινούργια αρχή κάνει η Ευα Λονγκόρια και φωτογραφίζεται για το περιοδικό Sky των αερογραμμών Delta.

Kαινούργια αρχή κάνει η Ευα Λονγκόρια και φωτογραφίζεται για το περιοδικό Sky των αερογραμμών Delta.

Η μικροσκοπική ηθοποιός ποζάρει στο εστιατόριο της «Beso» στο Λας Βέγκας αλλά και στο κλαμπ «Eve» φορώντας εντυπωσιακές τουαλέτες υψηλής ραπτικής απολαμβάνοντας σοκολατένιους πειρασμούς.

Στη συνέντευξή της η «Νοικοκυρά σε Απόγνωση» μιλάει για την αγάπη της για τη μαγειρική.«Προέρχομαι από μια οικογένεια που μαγειρεύουν πολύ.

Η θεία μου και η μαμά μου με μύησαν στα μυστικά της κουζίνας από μικρή ηλικία. Ήμουν μόλις πέντε χρονών. Έμαθα πολλά μαζί τους».Αναφέρθηκε και στο εστιατόριο της λέγοντας ότι είναι κάτι παραπάνω από ένα στέκι επωνύμων.

«Θέλω πάνω από όλα να εστιάσω στο φαγητό που σερβίρουμε, Νιώθω αυτό το μαγαζί σαν το σαλόνι μου. Οσοι έρχονται θέλω να νιώθουν σα το σπίτι τους» είπε διαφημίζοντας το «Beso».

Η 35χρονη μίλησε μάλιστα και για το πρώτο βιβλίο μαγειρικής που ετοιμάζει. Ο τίτλος του είναι Eva’s Kitchen: Cooking With Love For Family and Friends και θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

«Μου αρέσει να μαγειρεύω κάνοντας λίγο από το ένα λίγο από το άλλο και γι’ αυτό είναι δύσκολο να ολοκληρώσω και να γράψω κάποιες συνταγές».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment