PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξιτήριο από το 401 πήρε ο διοικητής της ΟΠΚΕ Αθηνών


Εξιτήριο πήρε ο 38χρονος αστυνομικός, Α’ διοικητής της ΟΠΚΕ Αττικής, από το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ο οποίος είχε τραυματιστεί από σκάγια καθώς τον πυροβόλησαν Ρομά, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων το βράδυ της Τρίτης 6/12 στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι ο άντρας που τον τραυμάτισε τον στόχευσε από απόσταση μόλις 20 μέτρων φυσικά με σκοπό να τον δολοφονήσει.

Όπως μετέδωσε το Mega, αργά το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή Αυλίζα στο Μενίδι, πήγε η ομάδα ΟΠΚΕ Αθηνών. Κάποια στιγμή, ακούστηκαν πυροβολισμοί μέσα από τον πυροβολισμό και σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο ο διοικητής της ομάδας ΟΠΚΕ Αθηνών. Ο αστυνόμος είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Από τα σκάγια τραυματίστηκαν άλλοι δύο αστυνομικοί οι οποίοι, ωστόσο δε μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ακόμα έξι τραυματίστηκαν από πέτρες.

Οι γιατροί αφαίρεσαν το σκάγι, το οποίο τον τραυμάτισε κάτω από το μάτι και ο 38χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Τετάρτη 7/12.

Σημειώνεται πως συνελήφθησαν συνολικά 16 άτομα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν την Τρίτη (7/12) στα Εξάρχεια μετά την πορεία για τα 14 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και στις κινητοποιήσεις στην Αυλίζα Αχαρνών για τον τραυματισμό του 16χρονου Ρομά. Παράλληλα τραυματίστηκαν 13 αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Στον εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – Στη ΜΕΘ η 22χρονη

Peristeri News

Leave a Comment