Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση κλοπής περιπολικού στο Ίλιον

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ένας 46χρονος καταζητούμενος για ναρκωτικά και κλοπές, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης, είναι ο δράστης της κλοπής περιπολικού της Διεύθυνσης Μεταγωγών και Δικαστηρίων Αττικής, που είχε διαπραχθεί την Δευτέρα 15 Ιουλίου στο Ίλιον και βρέθηκε τρεις μέρες αργότερα.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και συνελήφθη ο δράστης, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

Το υπηρεσιακό όχημα είχε αφαιρεθεί από το Ίλιον Αττικής, όπου το άφησε για λίγα λεπτά ο αστυνομικός διευθυντής που το οδηγούσε, με τα κλειδιά στη μηχανή και βρέθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, τρεις ήμερες αργότερα και συγκεκριμένα στις 18 Ιουλίου 2019, στο Καματερό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποιήθηκε ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής του οχήματος ο 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε χθες, 5 Αυγούστου 2019, στα Άνω Λιόσια Αττικής και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Εξεταζόμενος αποδέχτηκε την κλοπή του οχήματος και υπέδειξε το σημείο όπου πέταξε το κινητό τηλέφωνο τού οδηγού του οχήματος, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον κάτοχο του.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ο 46χρονος οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών Αθηνών, καθώς, όπως προέκυψε, σε βάρος του εκκρεμούσαν επιπλέον ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά και κλοπή καθώς και Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας για τη σύλληψή του.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εγκληματική οργάνωση πίσω από εκρήξεις και εκβιασμούς σε καταστήματα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Σοκ με τη διακίνηση ναρκωτικών σε ανήλικους – Συνελήφθησαν 3 νεαροί (vid)

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρι κοντά στο Μετρό

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment