PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ιερωμένου, μετά από τέσσερα χρόνια


Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 83χρονου επισκόπου Νύσσης Ελευθέριου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, εντός της οικίας του στον Άγιο Παντελεήμονα.

Δράστες είναι δύο Αφγανοί ηλικίας 21 ετών και ένας 46χρονος Ιρανός. Η ΕΛΑΣ έχει εξακριβώσει ότι ένας εκ των δραστών διέφυγε στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα σε χώρα της Ευρώπης, ενώ και οι άλλοι δύο αναζητούσαν διαβατήρια και τρόπους διαφυγής, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν κατάφεραν τελικά να φύγουν από την Ελλάδα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Από τον ανακριτή εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ κινήθηκε και η διαδικασία για την έκδοση ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης.

Μετά την ανθρωποκτονία οι χώροι του διαμερίσματος παρουσίαζαν εικόνα επιλεκτικής έρευνας, γεγονός που είχε οδηγήσει την Αστυνομία στο συμπέρασμα ότι κίνητρο ήταν η ληστεία. Ίχνη παραβίασης δεν είχαν βρεθεί στην πόρτα εισόδου.

Ο θάνατος του ιερωμένου επήλθε από απόφραξη των αναπνευστικών οδών με ύφασμα που του είχαν βάλει οι δράστες στο στόμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment