• Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία του 38χρονου κρεοπώλη στο Ρέντη

Peristeri News
Δεκέμβριος31/ 2011

Από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 38χρονου κρεοπώλη, που διαπράχθηκε το πρωί της 19ης Σεπτεμβρίου του 2011, στην κεντρική κρεαταγορά Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 38χρονου κρεοπώλη, που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Σεπτεμβρίου του 2011, στην κεντρική κρεαταγορά Αγίου Ιωάννη Ρέντη, σε εταιρεία χονδρικής πώλησης κρεάτων, όπου είχε βρεθεί ο κρεοπώλης για να αγοράσει κρέατα για το κατάστημά του.

Δράστες είναι δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 43 ετών, καθώς και ακόμη ένας άγνωστος άνδρας. Συνελήφθη ο 29χρονος, ενώ αναζητείται ο 43χρονος και συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση του τρίτου.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο πρώτοι από τους ανωτέρω δράστες είχαν εισέλθει στην εταιρεία χονδρικής πώλησης κρεάτων, ενώ ο τρίτος τούς ανέμενε έξω, μέσα σε αυτοκίνητο που είχαν αφαιρέσει.

Στη συνέχεια, προσέγγισαν το ταμείο, με σκοπό τη ληστεία και πυροβόλησαν με καλάσνικοφ τον 38χρονο κρεοπώλη, ο οποίος βρισκόταν εκεί ως πελάτης, προκειμένου να παραλάβει εμπόρευμα για το κρεοπωλείο του. Ακολούθως αφαίρεσαν από το θύμα το τσαντάκι που έφερε μαζί του, το χρηματικό ποσό των 1.780 ευρώ από το ταμείο και διέφυγαν με το αυτοκίνητο που τους ανέμενε απ’ έξω.

Ο 29χρονος συλληφθείς, όπως προέκυψε, εκτός των άλλων οδήγησε στην Αθήνα το αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί την 21η Αυγούστου 2011 από την Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας και χρησιμοποιήθηκε για τη ληστεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.