PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας στο Αιγάλεω


Tο πτώμα του 79χρονου εξαφανισθέντα, περιτυλιγμένο σε χαλί, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, κάτω από το κλιμακοστάσιο αποθήκης οικίας, επί της οδού Μαρκίδη 14 στο Αιγάλεω, της οποίας το θύμα ήταν ιδιοκτήτης, εν ζωή.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 79χρονου ημεδαπού, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί την 28-4-2009, στο Α΄Α.Τ. Αιγάλεω.

Πρωινές ώρες στις 29 Νοεμβρίου βρέθηκε από τη σύζυγό του, το πτώμα του 79χρονου εξαφανισθέντα, περιτυλιγμένο σε χαλί, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, κάτω από το κλιμακοστάσιο αποθήκης οικίας, επί της οδού Μαρκίδη 14 στο Αιγάλεω, της οποίας το θύμα ήταν ιδιοκτήτης, εν ζωή.

Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι 39χρονος ημεδαπός, ενοικιαστής της ανωτέρω οικίας, ο οποίος συνελήφθη αμέσωςς από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και ομολόγησε ανεπιφύλακτα τη πράξη του.

Την 27-4-2009 το θύμα είχε μεταβεί στην επί της οδού Μαρκίδη 14, οικία που ενοικίαζε στον 39χρονο, προκειμένου να εισπράξει το ποσό των 2.000 ευρώ το οποίο αντιστοιχούσε σε οφειλόμενα ενοίκια.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής του πτώματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment