PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εξετάζει Μάντσον ο ΠΑΟΚ – Τι ζητά ο Ατρόμητος


Κάθε άλλο παρά ήρεμες θα είναι οι τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου στα «στρατόπεδα» των ΠΑΟΚ και Ατρόμητου και αυτό συμβαίνει λόγω της διαφαινόμενης πώλησης του Γκόικο Τσίμιροτ στη Σταντάρ Λιέγης.

Ο Βόσνιος χαφ θεωρείται ήδη παίκτης των Βέλγων, αφού θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, με τον ΠΑΟΚ να βάζει στα ταμεία του περίπου 2,5 εκατ. ευρώ.

Σε αυτό το σημείο μπαίνει στην υπόθεση ο Ατρόμητος, καθώς όπως έχουν διαμηνύσει οι Θεσσαλονικείς, μεταξύ των δύο-τριών υποψηφίων για να καλύψουν το κενό του Βόσνιου είναι ο αμυντικός χαφ των Περιστεριωτών, Μάντσον και ενδεχομένως να επιστρέψουν με προσφορά για την αγορά του.

Από τον Ατρόμητο είναι ξεκάθαροι και τονίζουν ότι ο μόνος τρόπος να προχωρήσουν σε πώληση είναι να καταβληθεί από πλευράς ΠΑΟΚ η ρήτρα που ορίζεται στο νέο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου και αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι απόλυτα εφικτό να το καταβάλλει ο Δικέφαλος τόσο λόγω της οικονομικής του ευρωστίας, αλλά και των εσόδων από την πώληση του Τσίμιροτ.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο νεότερο στην υπόθεση, αφού ο ΠΑΟΚ εξετάζει ακόμα τις επιλογές του, αλλά στον Ατρόμητο θεωρούν ότι μέχρι το βράδυ θα γνωρίζουν ακριβώς τις προθέσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης και εφόσον προκρίνουν τον Μάντσον ως αντι-Τσίμιροτ, τότε θα καταβληθεί απευθείας προσφορά, αφού τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει.

Παράλληλα, δεν πρέπει να αποκλειστεί στις διαπραγματεύσεις που θα πραγματοποιηθούν, ο Ατρόμητος να θέσει στο τραπέζι το ζήτημα των δανεικών, ώστε να αποκτήσει κάποιον από τους τρεις ως ελεύθερο, αλλά αυτό το ενδεχόμενο είναι κάτι θεωρητικό από τη στιγμή που στο Περιστέρι δεν έχει φτάσει ακόμα κάποια πρόταση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment