PeristeriNews.gr
Media

Εξελίξεις στον «ΦΙΛΑΘΛΟ»


Διπλή επιστολή στάλθηκε σήμερα (10/10) προς το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ.

Διπλή επιστολή στάλθηκε σήμερα (10/10) προς το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ. Αφενός απ’ τον εκπρόσωπο εργαζομένων στην εφημερίδα (την παραθέτουμε πιο κάτω) και αφετέρου από πέντε δημοσιογράφους της, οι οποίοι ζητούν την οικονομική ενίσχυση του συνδικαλιστικού οργάνου στις δικαστικές ενέργειες που έχουν κάνει, για την είσπραξη των οφειλόμενων δεδουλευμένων. Η επιστολή του εκπροσώπου έχει ως εξής:

«ΠΡΟΣ: Τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Νομική υπηρεσία ΕΣΗΕΑ, ΔΣ ΠΣΑΤ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στην τελευταία συνέλευση των εργαζομένων του Φίλαθλου στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ είχε αποφασιστεί να γίνει εισήγηση στη νομική υπηρεσία της ένωσης, ούτως ώστε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την διασφάλιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων απέναντι στην εργοδοσία της εφημερίδας.

Γι’ αυτό θα πρότεινα να γίνει άμεσα νέα συνέλευση στα γραφεία της ένωσης, προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις, δεδομένου ότι η εφημερίδα έχει σταματήσει να εκδίδεται από εδώ κάποιες μέρες και συγκεκριμένα από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου λόγω της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων, αλλά και λόγω της άρνησης του ιδιοκτήτη Γ. Κουρή ως προς την επανέκδοση του Φίλαθλου.

Ως εκπρόσωπος των εργαζομένων επικοινώνησα εκ νέου με τον κ. Κουρή και μου επανέλαβε με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν πρόκειται να επανεκδώσει την εφημερίδα εμμένοντας παράλληλά στην αρνητική του στάση όσον αφορά την καταβολή των οφειλομένων στους εργαζομένους δημοσιογράφους.

Πρόεδρε κ. Τρίμη, αγαπητά μέλη του ΔΣ, παρακαλώ επιληφθείτε άμεσα υπό την μορφή του κατεπείγοντος γιατί πλέον τίθεται σοβαρό ζήτημα επιβίωσης των εργαζομένων, οι οποίοι ανησυχούν έντονα για το εργασιακό τους μέλλον.

Είμαι στη διάθεσή σας αναμένοντας από εσάς άμεση ανταπόκριση (σήμερα κιόλας).

Με εκτίμηση,

Ντίνος Κούλης

(νόμιμος εκπρόσωπος εργαζομένων εφημερίδας Ο Φίλαθλος)»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Peristeri News

Άγνωστες ελληνικές ταινίες στο Ertflix

Peristeri News

Απεργία σήμερα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Peristeri News

Leave a Comment