PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξελίξεις στην υπόθεση του Νοοr1


Τρία από πρόσωπα που «εμπλέκονται» μαζί με τον υπουργό άμυνας Πάνο Καμμένο στο «κουβάρι» των συνομιλιών για το Noor 1 καλούνται από τον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Μπακουμάτσο ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας.

Πρόκειται για την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, τον λιμενικό Παναγιώτη Χριστοφορίδη, και τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο τους οποίους κατονόμασε ο ισοβίτης Μάκης Γιαννουσάκης.

Ο καταδικασμένος για το Noor 1 έχει καταγγείλει πιέσεις τόσο από την κα Τζίβα και τον λιμενικό που εκτελούσε χρέη προανακριτικού υπαλλήλου, όσο και από τον δημοσιογράφο, προκειμένου να εμπλέξει με κατάθεσή του τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην μεταφορά των 2,1 τόνων ηρωίνης.

Η κυρία Τζίβα, και οι Π. Χριστοφορίδης και Μ. Τριανταφυλλόπουλος καλούνται τώρα από τον εισαγγελικό λειτουργό προκειμένου να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν τεθεί και στην μηνυτήρια αναφορά του επιχειρηματία.

Μέχρι τέλος του μήνα, οι ύποπτοι θα πρέπει να δώσουν σαφείς και ικανοποιητικές απαντήσεις σε όλα αυτά, διαφορετικά κινδυνεύουν να διωχθούν για βαριά αδικήματα, όπως η κατάχρηση εξουσίας και η ηθική αυτουργία στο αδίκημα αυτό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment