PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα στον Ατρόμητο


Tο πιο ενδιαφέρον καλοκαίρι των τελευταίων χρόνων αναμένεται να είναι το φετινό για τον Ατρόμητο, καθώς αναμένονται αλλαγές τόσο σε αγωνιστικό, όσο και διοικητικό επίπεδο.

Κατ’ αρχήν, πολλά συμβόλαια ολοκληρώνονται και είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει πρόθεση να ανανεωθούν, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και αυτό του Γιάννη Μανιάτη, που οι πιθανότητες παραμονής του θεωρούνται λίγες. Αυτή η κατάσταση έχει ως συνέπεια, να υπάρχουν στο πλάνο πολλές μεταγραφές, ώστε όχι μόνο να διορθώσουν τα κακώς κείμενα της φετινής περιόδου, αλλά και να αναπληρωθούν τα κενά των προσώπων που θα αποχαιρετήσουν.

Ωστόσο, το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον εντοπίζεται στις πληροφορίες που θέλουν να έρχεται «κύμα» ανανέωσης και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, σε ό,τι αφορά και διοικητικές θέσεις. Αυτή τη χρονική περίοδο υπάρχουν αρκετές σκέψεις στο μυαλό των ιθυνόντων, αφού θέλουν να φέρουν κάτι εντελώς νέο στην ομάδα, καθώς οι τελευταίες δύο σεζόν αποδείχθηκαν αν μη τι άλλο διδακτικές.

Προς ώρας δεν υπάρχει τίποτα το ανακοινώσιμο, αλλά οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν, ειδικότερα μόλις οριστικοποιηθεί το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ρικάρντο Σα Πίντο και γενικότερα με το θέμα προπονητή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment