PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εξασφάλισε εισιτήρια (και) με Ηρακλή ο Ατρόμητος


Όπως συνέβη και στο ματς με την Ξάνθη για τα Πηγάδια, ο Ατρόμητος ζήτησε και εξασφάλισε εισιτήρια για τους οπαδούς του που θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το ματς κόντρα στον Ηρακλή.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης του Ηρακλή απέναντι στον Ατρόμητο για την 8η αγωνιστική της Super League.

Όπως ενημέρωσαν οι Περιστεριώτες μετά το τέλος της συνάντησης, δόθηκε το «ok» τόσο από τον Γηραιό όσο και από την Αστυνομία για να έχουν και οπαδούς στο πλευρό τους για το ματς στο «Καυτανζόγλειο».

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του Ηρακλή:

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και αφορούσε στα μέτρα τάξης για τον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδα (23/10, 16:00).

Το «παρών» έδωσαν οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Ασφάλειας, της ΔΕΑΒ, της Superleague, ενώ την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκπροσώπησαν ο Μάκης Σαρλής και ο νέος Υπεύθυνος Ασφαλείας της.

Η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ δεν παρέστη στη σύσκεψη, ωστόσο με έγγραφο που απέστειλε αιτήθηκε να ανοίξει η θύρα των φιλοξενουμένων (θύρα 1) για τους φιλάθλους της που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Το αίτημα έγινε άμεσα δεκτό από την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κάτι που σημαίνει ότι και στον αγώνα του δευτέρου γύρου στο Περιστέρι θα δοθούν εισιτήρια και κερκίδα στους φιλάθλους της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment