Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξαρθρώθηκε συμμορία που λήστευε πεζούς

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Συμμορία, στην οποία συμμετείχαν και ανήλικοι, που λήστευε πεζούς στα Πατήσια και τις όμορες περιοχές, εξάρθρωσε το Τμήμα Ασφάλειας Πατησίων.

Συνελήφθησαν, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, έξι άτομα, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι Αλβανοί, ηλικίας από 17 έως 22 ετών και οι δύο Έλληνες, ηλικίας 15 και 20 ετών. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε ένας 15χρονος συνεργός τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κατηγορούμενοι είχαν συγκροτήσει, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, εγκληματική ομάδα και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, λήστευαν πεζούς. Με την απειλή ή και τη χρήση βίας, ακινητοποιούσαν τα θύματά τους και τους αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια τα διέθεταν σε κλεπταποδόχους.

Από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες έχουν διαπράξει δεκατρείς ληστείες στις περιοχές των Πατησίων, του Αγίου Παντελεήμονα, της Νέας Χαλκηδόνας, της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Ιωνίας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Νεκταρίου στις 8 Νοεμβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

Εγκληματική οργάνωση πίσω από εκρήξεις και εκβιασμούς σε καταστήματα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Σοκ με τη διακίνηση ναρκωτικών σε ανήλικους – Συνελήφθησαν 3 νεαροί (vid)

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment