PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξαρθρώθηκε σπείρα που λήστευε ταξί


Σπείρα που λήστευε οδηγούς ταξί, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Ειδικότερα, συνελήφθησαν στην περιοχή «Βλυχό» των Μεγάρων, τρία άτομα 18, 20 και 27 ετών, ενώ αναζητείται ένας 22χρονος συνεργός τους.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία και της ληστείας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες με τον συνεργό τους είχαν συστήσει το τελευταίο τετράμηνο εγκληματική ομάδα και διέπρατταν ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων.

Τα μέλη της σπείρας μίσθωναν ταξί, απογευματινές ή βραδινές ώρες, από πιάτσες κοντά σε νοσοκομεία και αφού τα οδηγούσαν στην περιοχή «Βλυχό», ακινητοποιούσαν τους οδηγούς και με τη χρήση σωματικής βίας, τους αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 12 περιπτώσεις ληστειών πίσω από τις οποίες βρίσκονται οι συλληφθέντες ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν εμπλοκή τους σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Leave a Comment