PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξάρθρωση οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών


Μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών είναι σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της χώρας, για την εξάρθρωση διεθνικού χαρακτήρα εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή-μεταφορά στην Ελλάδα μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών αλλά και στη διαμετακόμισή τους σε άλλες χώρες της δυτικής Ευρώπης.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 15 μέλη της οργάνωσης και έχουν κατασχεθεί άνω των 678 κιλών κάνναβης, φορτηγά αυτοκίνητα διεθνών μεταφορών και ένα ταχύπλοο σκάφος.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος είναι επιχειρηματίας στο χώρο των μεταφορών και θεωρείται «βαρόνος» ναρκωτικών στα Βαλκάνια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κατασχεθείσα ποσότητα κάνναβης προοριζόταν για το Όσλο της Νορβηγίας, όπου η τιμή της είναι πολύ υψηλή.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, τα μέλη της οργάνωσης μετέφεραν με ταχύπλοα σκάφη τα ναρκωτικά από την Αλβανία σε νησί του Ιονίου και από εκεί προωθούνταν σε διάφορα σημεία, απ’ όπου με τα φορτηγά διεθνών μεταφορών, μεταφέρονταν στις άλλες χώρες της Ευρώπης.

Η εξάρθρωση της οργάνωσης αποτελεί συνέχεια άλλων υποθέσεων που έχει εξιχνιάσει η Δίωξη Ναρκωτικών τον τελευταίο καιρό και έχει κατασχέσει κοκαΐνη, κατεργασμένο χασίς, κάνναβη και άλλες ουσίες, ενώ έχει συλλάβει άτομα που φέρονται ως μέλη του ίδιου κυκλώματος.

Μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας, θα γίνουν λεπτομερείς ανακοινώσεις για την υπόθεση από την Ασφάλεια Αττικής.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Τους ρώτησαν τι ομάδα είναι, τους χτύπησαν και τους λήστεψαν

Peristeri News

Έκτακτη διακοπή νερού στο Περιστέρι

Peristeri News

Ιδιώτες παθολόγοι ή γενικοί γιατροί εντάσσονται στον Προσωπικό Γιατρό

Peristeri News

Leave a Comment