PeristeriNews.gr
Πολιτική

Έξαλλος ο Βενιζέλος όταν ρωτήθηκε για τη Siemens (video)


«Άστραψε και βρόντηξε» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την συζήτηση στο enikos.gr με καλεσμένο τον ίδιο.

«Άστραψε και βρόντηξε» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την συζήτηση στο enikos.gr με καλεσμένο τον ίδιο, όταν πολίτης που συμμετείχε σε αυτήν του απηύθυνε ερώτημα σχετικά με τη Siemens, συνδέοντας τη στάση των δύο μεγάλων κομμάτων στην υπόθεση με την οικονομική πολιτική που άσκησαν και την υπερψήφιση της δεύτερης δανειακής σύμβασης.

«Κανένα μεγάλο κόμμα δεν αντέδρασε στη ρήση ότι δύο κόμματα έχουν πάρει μίζες. Αναρωτιέμαι με τι αξιοπιστία θα πάτε εσείς και το άλλο κόμμα να διαπραγματευθείτε στις Βρυξέλλες» ανέφερε ο πολίτης, ασφαλιστικός σύμβουλος και ελεύθερος επαγγελματίας στο επάγγελμα, για να εισπράξει αρχικά την ήρεμη απάντηση του προφανώς ενοχλημένου όμως προέδρου του ΠΑΣΟΚ: «Δεν λέτε κάτι καινούριο, λέτε αυτό που είπε χθες ο κ. Τσίπρας. Είπε χυδαιολογώντας ότι δεν μπορούσε να διαπραγματευθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου γιατί κρατούσαν οι Γερμανοί στο χέρι κόμματα και πολιτικούς. Αυτό είναι μια αθλιότητα του κ. Τσίπρα που την αναπαράγετε».

Αλλά όταν ο ερωτών αντέδρασε με τη σειρά του και υποστήριξε ότι δεν συνηθίζει να χυδαιολογεί, επιμένοντας να λάβει απάντηση, η αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ πιο έντονη.

«Σας λέω ότι αυτά είναι χυδαιότητες. Απολύτως! Απολύτως!» είπε και χτύπησε δυνατά το χέρι του στο τραπέζι!

Ο πολίτης παρ’ όλα αυτά επέμεινε και εξέφρασε την απορία του για την αντίδραση. «Δεν ξέρω γιατί βγαίνετε έξω από τα ρούχα σας. Εγώ θέλω μία απάντηση» επισήμανε.

«Σας απαντώ. Αλλά με εξοργίζετε όταν πιστεύετε ότι υπουργοί, πρωθυπουργοί, βουλευτές εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό με 258 ψήφους και ψηφίζουν ένα νόμο του κράτους επειδή τους κρατάνε, επειδή υπάρχουν χαρτιά για τη Siemens. Που νομίζετε ότι απευθύνεστε; Γιατί είμαστε στην πολιτική; Έχουμε αφήσει τις δικές μας τις δουλειές για το καλό του τόπου» ήταν η νέα απάντηση Βενιζέλου σε σαφώς πιο χαμηλούς τόνους, σε σχέση με την «έκρηξη» που προηγήθηκε.

Όταν πάντως κάποιος άλλος πολίτης ρώτησε αν του ζήτησαν να κυβερνήσει με το ζόρι, ο κ. Βενιζέλος απάντησε : «δεν μας έφερε κανείς με το ζόρι. Και δεν μένουμε με το ζόρι. Και γι’αυτό και ζητάμε κυβέρνηση εθνικής ευθύνης».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η ομιλία Έντι Ράμα στο Γαλάτσι

Peristeri News

Μητσοτάκης στη Milliyet: Η Ελλάδα δεν απειλεί κανέναν

Peristeri News

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν»

Peristeri News

Leave a Comment