PeristeriNews.gr
Media

Έξαλλος με δημοσιογράφο ο Quentin Tarantino


Τα είδε όλα ο δημοσιογράφος του Channel 4.

Τα είδε όλα ο δημοσιογράφος του Channel 4, Krishnan Guru-Murthy, όταν έκανε έξαλλο τον Quentin Tarantino στη συνέντευξή τους για τη νέα του ταινία Django Unchained.

Πραγματικά εξερράγη ο σκηνοθέτης όταν τον ρώτησε αν υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στη βία στις ταινίες του και τη βία στην πραγματικότητα. «Μην με ρωτάς τέτοια πράγματα! Δεν μασάω! Απορρίπτω την ερώτησή σου!» του είπε οργισμένος ο Tarantino και ο δημοσιογράφος θέλησε να μάθει γιατί.

«Γιατί απορρίπτω την ερώτησή σου. Δεν είμαι ο σκλάβος σου κι εσύ δεν είσαι ο αφέντης μου. Δεν θα με κάνεις να χορέψω στον ρυθμό σου, δεν είμαι μαϊμού!» του φώναξε και κοιτώντας τον πραγματικά έξαλλος πρόσθεσε: «Είμαι εδώ για να πουλήσω την ταινία μου. Αυτό είναι προωθητικό για την ταινία, μην γελιέσαι. Δεν θα μιλήσω γι’ αυτό που εσύ θέλεις να μιλήσω. Δεν θα μιλήσω για τις επιπτώσεις της βίας. Και ο λόγος που δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό είναι γιατί έχω πει ό,τι ήταν να πω. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει τι έχω να πω, ας ψάξει στο Google».

Όταν ο Guru-Murthy προσπάθησε να τον ξαναρωτήσει, ο Tarantino του έριξε μία έντονη ματιά και είπε: «Αρνούμαι, δεν πρόκειται να απαντήσω, σταματώ εδώ!» και μετά γέλασε και αν και φανερά θυμωμένος πρόσθεσε: «Σε προσκαλώ να εξερευνήσεις μερικά σοβαρά θέματα αλλά όχι πράγματα για τα οποία ήδη έχω μιλήσει».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η τηλεθέαση που έκανε ο τελικός της Eurovision 2024

Peristeri News

Το ERTFLIX η πιο δημοφιλής ελληνική πλατφόρμα

Peristeri News

ΕΡΤ: Αύριο ο πρώτος ημιτελικός του διαγωνισμού Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment