PeristeriNews.gr
Lifestyle

Έξαλλη η Ναόμι Κάμπελ



Ο λόγος μια καινούργια σοκολάτα!

Έξαλλη, και με το δίκιο της, είναι η Ναόμι Κάμπελ με γνωστή σοκολατοβιομηχανία η οποία στην προσπάθειά της να λανσάρει μια καινούργια σοκολάτα την σύγκρινε με το διάσημο μοντέλο προτρέποντας μάλιστα τους καταναλωτές να προτιμήσουν τη σοκολάτα ανάμεσα στις δύο “μαύρες”!!!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μια καμπάνια γνωστής σοκολατοβιομηχανίας για τη νέα σοκολάτα της με μότο “Κάνε πέρα Ναόμι, έρχεται η νέα ντίβα” έκανε έξαλλο το διάσημο μοντέλο που δήλωσε ότι το σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί νομικά καθώς όπως δήλκωσε (και δικαιολογημένα!!!) σοκαρισμένη: “Είναι υποτιμητικό να σε περιγράφουν ως σοκολάτα και όχι μόνο εμένα αλλά όλες τις μαύρες γυναίκες. Είναι προσβλητικό”.

Στο μεταξύ η εταιρία απαντώντας είπε οτι η διαφήμιση αυτή έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό και δεν υπάρχει περίπτωση να επαναλανσαριστεί στην αγορά.

Κατά τα άλλα, η Ναόμι συνεχίζει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και τώρα ετοιμάζεται να λανσάρει το νέο της άρωμα με το όνομα “ Wild Pearl” που το μπουκάλι του θα έχει το σχήμα της σιλουέτας της Ναόμι Κάμπελ. Το άρωμα θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα μέσα του καλοκαιριού

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Έκλεψαν τον Γιώργο Μαζωνάκη

Peristeri News

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Leave a Comment